Aranyér kezelés házilag - hogyan kezdjük el?

Aranyér kezelése otthon, egyszerűen és biztonságosan?

facebook

* Jogi nyilatkozat


A honlapunkon olvasható leírások nem a termékek reklámozását szolgálják, hanem a gyártótól kapott tájékoztatók, és az interneten közzétett, az adott hatóanyagról publikált cikkekből származó idézetek. Az oldalainkon olvasható termékfelhasználási javaslatok -kizárólag- felhasználóink észrevételét tükrözik. Semmilyen körülmények között nem tekinthetőek orvosi tanácsnak. További információk a Felhasználási Feltételek oldalon olvashatók.

Tudomásunkra jutott, miszerint sokan használják gyomorfekély tünetmentesítésére az Aktív Balzsamot, továbbá a Vásárlók tapasztalata, hogy az aktív balzsam szájon át történő fogyasztása jótékony hatással lehet a belső aranyér regenerálódása során. (Ez az információ kizárólag Vásárlói visszajelzés alapján kerül feltüntetésre). A közölt technikák, tevékenységek, termékhasználati módok kizárólag Szakértőink és Vásárlóink tapasztalaton alapuló  észrevételei- véleményei, azok szakszerűtlen követéséből adódó személyi  sérülésért, anyagi kárért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

Fontosabb információk


Kapcsolat - Üzemeltetői adatok

Letölthető dokumentumok

Oldal használati feltételek

Orvosaink és Szakértőink

Egyszerűsített megrendelés (regisztráció nélkül)

Partner Bioboltok - Gyógynövény  üzletek

BioCenter oldalak | Oldaltérkép

Adatvédelmi tájékoztató

Süti (Cookie) szabályzat

  f  G+  

You Tube

Hasznos linkek


Kezelések

Aranyér Elsősegély

Aktív Balzsam felhasználása

Orvosi Szakvélemény

Termékek és Csomagok

Étrend és Vitaminok

Aranyér  elleni kenőcsökről

Kérdések és Válaszok

Felhasználók véleménye© 2017 BioCenter Egészség Portál  Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88060/2015 Üzemeltető: Patonai Attila E.V. adószám: 66409379-1-34 - Hivatalos Partner Webáruház

Közösségi médiaNem vagy bejelentkezve!

PARTNER  ÜZLETEK VÁSÁRLÁS 0-24h KAPCSOLAT INFO Hol kapható? ELSŐSEGÉLY ONLINE [a-r] Választó - Aranyér - Végbélrepedés VÁSÁRLÓK VÉLEMÉNYE Termék referenciák - vélemények i Kapcsolat Egyszerűsített megrendelés
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT 06 (30) 343-5240 HOL KAPHATÓ? VÁSÁRLÁS VÉLEMÉNYEK Itt kezdje! Termék referenciák - vélemények Hol kapható? Online Rendelés
Itt kezdje! Aranyér Végbélrepedés Ajánlott készítmények INFO & letöltések Hol kapható? Rendelés - Vásárlás Kapcsolat
[a-r] Választó - Aranyér - Végbélrepedés

Aranyér elleni krémek- kenőcsök

Sok különféle aranyér elleni készítmény kering az interneten, változó minőségben és árfekvésben egyaránt. Sajnos olyan készítmények is vannak, melyek engedélyek nélkül, illegálisan kerülnek fel egy weboldalra. Az alábbi leírásban segítséget adunk az  esetleges "átverések" felismeréséhez.

Mire érdemes figyelni aranyér kenőcs vásárlásakor?

Miért ne vásároljon bizonytalan származású, házilag készített aranyér elleni krémet- kenőcsöt?

Az interneten egyre gyakrabban találkozhatunk, szaktudás nélkül, otthon előállított, aranyér elleni krémmel ill. kenőccsel. Óvakodjon az esetlegesen szennyezett, és bakteriálisan fertőzött, meghatározhatatlan származású alapanyagokból házilagosan előállított készítményektől! Gyakran a konyhában, garázsban húsok és mirelit áruk mellet tárolják a fagyasztott, olcsó, “maszek hozzávalókat". Ez valószínűleg sokkal olcsóbb (ez sem mindig igaz!), mint az engedéllyel rendelkező és folyamatosan ellenőrzött szakszerű gyártásból származó termékek.

Bizonyára Önnek is számít az egészsége, ezért kérjük fogadja meg tanácsainkat. Így könnyedén felismerheti az engedély nélkül forgalomban lévő, akár az egészséget is veszélyeztető aranyér elleni és egyéb kenőcsöket- krémeket.

Az itt felsoroltak alapján, szinte biztosra vehető, hogy Önnek "online csalókkal" van dolga:

aranyér elleni kenőcsök

Az ilyen feltételek mellett vásárolt termék minden valószínűség

szerint csalódást fog okozni. Hatása messze elmarad a várttól

(sok esetben egészségügyi problémákat is okozhat),

ráadásul a pénzünket sem tudjuk „vissza követelni”.

Etikai kérdés: Ingyenesen elérhető tartalomért pénzt kérni?

Az utóbbi években Amerikából indult, és elterjedt "üzleti fogás" az e-book írás. Rendkívül sokféle témában fellelhető ilyen "termék" az interneten. Alapvetően nem is lenne baj az őszinte, hasznos tartalmat értékesítő oldalakkal, azonban az ilyen igen ritkának bizonyul. Többnyire a témában elérhető ingyenes tudásanyag összesűrítéséről van szó, ami ugyan hasznos lehet, de 2 nap alatt bekövetkező gyógyulást ritkán várhatunk tőle, - sajnos joggal.

Tanácsunk:

Ilyen jellegű elektronikus tartalom vásárlása előtt minden esetben célszerű az adott céget hiteles (szakmai) forrásból ellenőrizni!

Aranyér ellen - letöltés

Az aranyér kenőcsökről - általánosan

A gyógyszertárakban megvásárolhatóak olyan aranyér elleni (és egyéb) kenőcsök, melyek az esetek túlnyomó részében kőolaj származékot tartalmazhatnak (pl. vazelin, petróleum), egyéb irritatív anyagok: paraffin -lanolin, klórhexidinacetát. Ezek az anyagok a vérzésen keresztül bekerülnek a szervezetbe, és gyakran okoznak további irritációkat és viszketést. Sokan mégis ilyen készítményt választanak, aztán később ugyanezek a termékek gyakran okoznak csalódást.


Vannak "természetes" összetevőjű krémek is, ezek többnyire már képesek produkálni a tőlük elvárt eredményt- több kevesebb sikerrel. Ezen termékek között is vannak minőségi eltérések, (importált gyógyszerek) itt azonban már a pénztárcánk szab határt. Garancia a gyógyulásra persze ekkor sincs.


Fontos leszögezni, hogy az Aktív Balzsam sem csodaszer, és nem képes önmagában az aranyeret meggyógyítani. Viszont a nagyszámú tapasztalatok azt mutatják, hogy az időben elkezdett otthoni kezelés, diéta, és gyógynövény alapú krém alkalmazása mellett (rendszeres használat esetén) eredményes lehet.


Összegezve:

Egyre inkább növekszik az igény a természetes összetételű készítmények iránt. Ez talán nem véletlen, hiszen sokan tapasztalják, hogy a régi gyógyszertári kenőcsök-krémek már nem felelnek meg az elvárásoknak. Bármilyen megoldás mellett döntünk, körültekintően kell megválasztani az otthoni aranyér kezeléshez használt készítményeket. Lehetőség szerint kerülni kell a vegyszer alapú kenőcsök és egyéb készítmények alkalmazását. Szintén fontos a rostban gazdag táplálkozás, és a stressz mentes élet. Ez utóbbi sajnos nem "megvásárolható".

FONTOS

Válasszd a magyar hatósági engedélyekkel rendelkező,

biztonságos és bevált készítményeket otthoni kezelésekhez!

            Aranyér kenőcsök - info

információk az aranyér elleni kenőcsökrőlKüldje el kérdését!

“…Eléggé szkeptikus voltam, sok "csodaszert" kipróbáltam már. Mégis megrendeltem a balzsamot, mert a hozzászólások, fórumok alapján jónak tűnt. Ezért is írom meg a véleményemet. Nekem kb. 3 éve folyamatos, mindennapi problémát okozott az aranyér és a repedések. Borzasztóan viszketett, már minden gyógyszertárban kapható krémet kipróbáltam. Ez a krém egyszerűen hihetetlen. Az első héten nem éreztem változást, csakhogy még jobban ég, viszket a problémás terület, mint eddig, de kitartottam. A második héttől folyamatosan javult az állapotom, az első hónap végére pedig megszűnt minden tünetem! Most már csak erre esküszöm. Örülök, hogy megrendeltem…”

Referencia azonosító: BC/2012/10/22

“…Elégedett vagyok a termékkel, habár már szerencsére ritkán alkalmazom! Aranyeres probléma miatt rendeltem meg ami a szüléstől keletkezett, nem nagyon hittem benne hogy segíteni fog rajtam, de annyira el voltam keseredve végül megrendeltem. Úgy gondoltam nincs mit veszíteni, és remek, nagyon jó ez a balzsam-krém! Mindenkinek ajánlani tudom! Azonnal lehetett érezni a hűsítő hatását és két napra rá ahogy meg kaptam a terméket már vissza is húzódott az aranyerem és egy hét múlva mintha sosem lett volna! Azóta heti egyszer-kétszer be kenem a biztonság kedvéért és semmi bajom azóta! :)…”  

Referencia azonosító: BC/2012/09/16

érdekel, megnézem!


olvass tovább, és ismerd meg a

sikeres otthoni aranyér

kezelés 4 egyszerű lépését

Milyen módszert használtak azok,

akik ezeket a véleményeket írták?

[a-r] Aranyér kezelés házilag - hogyan kezdjük el?

Aranyér otthoni kezelésén gondolkodsz?