facebook

* Jogi nyilatkozat


A honlapunkon olvasható leírások nem a termékek reklámozását szolgálják, hanem a gyártótól kapott tájékoztatók, és az interneten közzétett, az adott hatóanyagról publikált cikkekből származó idézetek. Az oldalainkon olvasható termékfelhasználási javaslatok -kizárólag- felhasználóink észrevételét tükrözik. Semmilyen körülmények között nem tekinthetőek orvosi tanácsnak. További információk a Felhasználási Feltételek oldalon olvashatók.

Tudomásunkra jutott, miszerint sokan használják gyomorfekély tünetmentesítésére az Aktív Balzsamot, továbbá a Vásárlók tapasztalata, hogy az aktív balzsam szájon át történő fogyasztása jótékony hatással lehet a belső aranyér regenerálódása során. (Ez az információ kizárólag Vásárlói visszajelzés alapján kerül feltüntetésre). A közölt technikák, tevékenységek, termékhasználati módok kizárólag Szakértőink és Vásárlóink tapasztalaton alapuló  észrevételei- véleményei, azok szakszerűtlen követéséből adódó személyi  sérülésért, anyagi kárért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

Fontosabb információk


Kapcsolat - Üzemeltetői adatok

Letölthető dokumentumok

Oldal használati feltételek

Orvosaink és Szakértőink

Egyszerűsített megrendelés (regisztráció nélkül)

Partner Bioboltok - Gyógynövény  üzletek

BioCenter oldalak | Oldaltérkép

Adatvédelmi tájékoztató

Süti (Cookie) szabályzat

  f  G+  

You Tube

Hasznos linkek


Kezelések

Aranyér Elsősegély

Aktív Balzsam felhasználása

Orvosi Szakvélemény

Termékek és Csomagok

Étrend és Vitaminok

Aranyér  elleni kenőcsökről

Kérdések és Válaszok

Felhasználók véleménye© 2017 BioCenter Egészség Portál  Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88060/2015 Üzemeltető: Patonai Attila E.V. adószám: 66409379-1-34 - Hivatalos Partner Webáruház

Közösségi médiaNem vagy bejelentkezve!

PARTNER ÜZLETEK VÁSÁRLÁS 0-24h KAPCSOLAT INFO Hol kapható? ELSŐSEGÉLY ONLINE Aranyér Elsősegély VÁSÁRLÓK VÉLEMÉNYE Termék referenciák - vélemények i Kapcsolat Egyszerűsített megrendelés
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT 06 (30) 343-5240 HOL KAPHATÓ? VÁSÁRLÁS VÉLEMÉNYEK Itt kezdje! Termék referenciák - vélemények Hol kapható? Online Rendelés
Itt kezdje! Aranyér Végbélrepedés Ajánlott készítmények INFO & letöltések Hol kapható? Rendelés - Vásárlás Kapcsolat

Aranyér elleni krémek- kenőcsök

Sok különféle aranyér elleni készítmény kering az interneten, változó minőségben és árfekvésben egyaránt. Sajnos olyan készítmények is vannak, melyek engedélyek nélkül, illegálisan kerülnek fel egy weboldalra. Az alábbi leírásban segítséget adunk az  esetleges "átverések" felismeréséhez.

Mire érdemes figyelni aranyér kenőcs vásárlásakor?

Miért ne vásároljon bizonytalan származású, házilag készített aranyér elleni krémet- kenőcsöt?

Az interneten egyre gyakrabban találkozhatunk, szaktudás nélkül, otthon előállított, aranyér elleni krémmel ill. kenőccsel. Óvakodjon az esetlegesen szennyezett, és bakteriálisan fertőzött, meghatározhatatlan származású alapanyagokból házilagosan előállított készítményektől! Gyakran a konyhában, garázsban húsok és mirelit áruk mellet tárolják a fagyasztott, olcsó, “maszek hozzávalókat". Ez valószínűleg sokkal olcsóbb (ez sem mindig igaz!), mint az engedéllyel rendelkező és folyamatosan ellenőrzött szakszerű gyártásból származó termékek.

Bizonyára Önnek is számít az egészsége, ezért kérjük fogadja meg tanácsainkat. Így könnyedén felismerheti az engedély nélkül forgalomban lévő, akár az egészséget is veszélyeztető aranyér elleni és egyéb kenőcsöket- krémeket.

Az itt felsoroltak alapján, szinte biztosra vehető, hogy Önnek "online csalókkal" van dolga:

aranyér elleni kenőcsök

Az ilyen feltételek mellett vásárolt termék minden valószínűség

szerint csalódást fog okozni. Hatása messze elmarad a várttól

(sok esetben egészségügyi problémákat is okozhat),

ráadásul a pénzünket sem tudjuk „vissza követelni”.

Etikai kérdés: Ingyenesen elérhető tartalomért pénzt kérni?

Az utóbbi években Amerikából indult, és elterjedt "üzleti fogás" az e-book írás. Rendkívül sokféle témában fellelhető ilyen "termék" az interneten. Alapvetően nem is lenne baj az őszinte, hasznos tartalmat értékesítő oldalakkal, azonban az ilyen igen ritkának bizonyul. Többnyire a témában elérhető ingyenes tudásanyag összesűrítéséről van szó, ami ugyan hasznos lehet, de 2 nap alatt bekövetkező gyógyulást ritkán várhatunk tőle, - sajnos joggal.

Tanácsunk:

Ilyen jellegű elektronikus tartalom vásárlása előtt minden esetben célszerű az adott céget hiteles (szakmai) forrásból ellenőrizni!

Aranyér ellen - letöltés

Az aranyér kenőcsökről - általánosan

A gyógyszertárakban megvásárolhatóak olyan aranyér elleni (és egyéb) kenőcsök, melyek az esetek túlnyomó részében kőolaj származékot tartalmazhatnak (pl. vazelin, petróleum), egyéb irritatív anyagok: paraffin -lanolin, klórhexidinacetát. Ezek az anyagok a vérzésen keresztül bekerülnek a szervezetbe, és gyakran okoznak további irritációkat és viszketést. Sokan mégis ilyen készítményt választanak, aztán később ugyanezek a termékek gyakran okoznak csalódást.


Vannak "természetes" összetevőjű krémek is, ezek többnyire már képesek produkálni a tőlük elvárt eredményt- több kevesebb sikerrel. Ezen termékek között is vannak minőségi eltérések, (importált gyógyszerek) itt azonban már a pénztárcánk szab határt. Garancia a gyógyulásra persze ekkor sincs.


Fontos leszögezni, hogy az Aktív Balzsam sem csodaszer, és nem képes önmagában az aranyeret meggyógyítani. Viszont a nagyszámú tapasztalatok azt mutatják, hogy az időben elkezdett otthoni kezelés, diéta, és gyógynövény alapú krém alkalmazása mellett (rendszeres használat esetén) eredményes lehet.


Összegezve:

Egyre inkább növekszik az igény a természetes összetételű készítmények iránt. Ez talán nem véletlen, hiszen sokan tapasztalják, hogy a régi gyógyszertári kenőcsök-krémek már nem felelnek meg az elvárásoknak. Bármilyen megoldás mellett döntünk, körültekintően kell megválasztani az otthoni aranyér kezeléshez használt készítményeket. Lehetőség szerint kerülni kell a vegyszer alapú kenőcsök és egyéb készítmények alkalmazását. Szintén fontos a rostban gazdag táplálkozás, és a stressz mentes élet. Ez utóbbi sajnos nem "megvásárolható".

FONTOS

Válasszd a magyar hatósági engedélyekkel rendelkező,

biztonságos és bevált készítményeket otthoni kezelésekhez!

            Aranyér kenőcsök - info

információk az aranyér elleni kenőcsökrőlKüldje el kérdését!

Milyen módszert használtak azok, akik már leküzdötték

az aranyér tüneteit?


Mindegyikük a BioCenter által kifejlesztett

4 lépés

valamelyikét alkalmazta.

olvass tovább, és ismerd meg a

sikeres otthoni aranyér kezelés

egyszerű titkát

“…akkor ezt a  bevált 4 lépést  

         egyszerűen kötelező alkalmaznod”

Neked is eleged van a haszontalan tanácsokból, a hatástalan aranyér kenőcsökből? Kíváncsi vagy arra, mi az a Gyakoralati Módszer, amivel másoknak már sikerült?

Patonai Attila - BioCenter

Alapító és Tulajdonos, funkcionális diéta tanácsadó

Az aranyeres tünet megszüntethető drasztikus életmódváltás és betarthatatlan szabályok NÉLKÜL

Ha most személyesen beszélhetnék Veled, szinte 1-2 percen belül kiderülne, hogy Neked sincs időd a helyes táplálkozásra. De várj, másként fogalmazom meg: Téged már annyira untat az egészséges életmód fogalma, hogy amikor meghallod ezt a kifejezést, legszívesebben kifutnál a világból. Nem vagy egyedül, mert engem is néha hasonlóan bosszant a téma. Ugyanakkor annak ellenére hogy aranyered van, mégsem érzel késztetést a diétás reggeli és rostokban dús ebéd elfogyasztására. Ezt is megértem, mivel nekem sem mindig

jön össze a megvalósítás - és bizony másoknak sem.

Az aranyered komolyabb problémákhoz

(szövődményekhez) is vezethet, ezt is hallotad, igaz?


de mégsem EZ a legrosszabb…

Ha semmit nem teszel, nem számíthatsz a fájdalom

enyhülésére, pláne nem a teljes gyógyulásra


Talán a lüktető, viszkető és égető fájdalomtól még kellemetlenebb a leromlott közérzeted, amikor

egyszerűen képtelen vagy 100%-ig a munkádra, a Családra koncentrálni.

Tudom, mert én is jártam már ebben a cipőben. Nem is szólva arról

a kellemetlen pillanatról, amikor a párod egyszer csak rájön a problémádra

- ha eddig előtte is eltitkoltad…Az aranyér végleg eluralkodhat a

mindennapjaidon, ha úgy döntesz:

 “nem veszek róla tudomást”

Mit tesz a legtöbb ember,

amikor rájön hogy aranyere van?


A pozitív életszemlélet jó dolog, de abban bízni hogy az aranyér magától elmúlik, nos, nem túl bölcs hozzáállás. A probléma ráadásul az, hogy minél tovább halogatod a kezelést, annál nagyobb kaliberű beavatkozásra lesz szükséged a gyógyuláshoz…és hidd el, az bizony nem lesz kellemes, ezt tapasztalatból mondhatom.
Amellett hogy rettenetesen nehéz a választás a túlkínálatból (szinte csak a reklámokra lehet hagyatkozni), sokszor éppen a vérzés miatt nem lehet ezeket a készítményeket alkalmazni. Aki mégis megteszi, megkockáztatja a gyulladást, ami a végbél nyálkahártyáján kialakulhat.

A rost a mai dietetikus trend "csodaszere". Azonban csak kevesen tudják, hogy a túl sok/kevés rost bevitel hasmenést és emésztési panaszokat okozhat, ami aranyérhez vezet. Ugye milyen ironikus? Az extra rost bevitel nagy körültekintést és tapasztalatot igényel, ezért nem ajánlott a segítség nélküli kísérletezgetés.

Ugyanis rájön az első hét után, hogy ezt a fajta étkezést, kiegészítőket, edzőterem bérletet stb. fenntartani legalább 50.000 (!) forintjába kerül havonta. És persze a napi rohanásban lehetetlen biztosítani a folyamatos kiegyensúlyozott étkezést…

Ha olyan szerencsés hogy a műtét komplikációk nélkül végződik, a sérült szövetek rehabilitációja heteket - hónapokat is igénybe vehet. Mindeközben az aranyér csomók újra jelentkezhetnek, hiszen a probléma gyökere érintetlen marad.

Nyugodj meg, garantáltan megkönnyebbülsz, amint felismered az alábbi megoldás

elegáns hatékonyságát

Mi a közös a fenti

sikertelen próbálkozásokban?

Egyvalami hiányzik belőlük:

Nem a probléma gyökerére fókuszálnak


A végbélnyílás nem egy különálló, testünktől független szerv.


Ellenkezőleg:

az érzékeny végbélnyálkahártya közvetlen összefüggésben van

 az emésztőrendszerrel, és a testünk minden szövetét behálózó érrendszerrel.

Ha nem ebben a megközelítésben kezdjük el az otthoni kezelést, akkor valamennyi próbálkozás,

csúfos és fájdalmas

kudarcba fullad…

Egy olyan bevált koncepciót ismerhetsz meg,

ami 4 egyszerű lépésből áll:

Optimális széklet

az aranyér gyógyulását leginkább megakadályozó tényező, a szélsőséges széklet. Ez válogatott gyógynövények főzetével könnyen kezelhető

Szövetek erősítése

az emberi szervezet sejtszintű regenerációjához elengedhetetlen a legjobb minőségű szerves, folyékony C vitamin rendszeres fogyasztása

Erek karbantartása

az érrendszer állapota szintén kulcs fontosságú az aranyér kialakulásában, ezt magas antioxidáns tartalmú kiegészítővel kontrollálhatjuk

A fenti 4 lépést a BioCenter Aktív® Regeneráló program segítségével tudod Te is a legegyszerűbben, életmód váltás nélkül is alkalmazni

Patonai Attila vagyok, a BioCenter Portál

tulajdonosa és alapítója,  funkcionális diéta tanácsadó

A 90-es évek közepén találkoztam először azzal a magyar termék családdal (készítménnyel és koncepcióval),

ami az aranyeret rendkívül hatékonyan képes akár napok alatt enyhíteni.


Mára a BioCenter Egészség Portál számos olyan hatékony otthoni kezelési módszert alkotott, amit

nap mint nap emberek százai alkalmaznak sikerrel. Ez az egyik kulcsa annak, hogy


Neked is képes vagyok segíteni


hiszen a saját tapasztalatom mellett,

 sok ezer másikra is támaszkodhatok.

Ki az, aki végig vezet Téged a gyógyuláshoz vezető úton?

Ez az egyszerű 4 lépéses program azért egyedülálló, mert A kezdetleges aranyér csomók felszívódnak A széklet optimalizálással megelőzhető a kiújulás Az ép szövetek az egész testet erősítik és védik Az erek karbantartása hosszú távon is hatékony Így végül elkerülheted a végbélműtétet is
Aktív Balzsam Csomók kezelése
Biyovis Tea Keverék Optimális széklet
Flownorm Kapszula Erek karbantartása
LC-Vitamin Cseppek Szövetek erősítése

A BioCenter Aktív Regeneráló program az alábbi 4 készítményből áll,

melyet 3 különböző szintű csomagban választhatsz


Herba Gold Aktív Balzsam 75 ml (nem kenőcs és nem krém!)


Ez a prémium készítmény nem kenőcs és nem is krém. A hidegen préselt olajok miatt az állaga balzsam szerű. Magas Ginkgo Biloba és Vitamin tartalmának köszönhetően közvetlenül hat az aranyér csomókra, segítve a gyulladt erek regenerálódását. Klinikailag ellenőrzött, vérzés esetén is alkalmazhatod.


Hogyan használd?

Napi 2-3 alkalommal közvetlenül az aranyér csomó(k)ra kell kenned, illetve lehetőség szerint minden székelés után használd.
Biyovis Tea keverék 30 db filter


Aranyér esetén az egyik legfontosabb szempont a székleted állaga. Ha sikerül optimalizálnod, hosszú távon is megakadályozhatod a tünetek kiújulását. Ez a speciális gyógytea tökéletesen beállítja az emésztésed. Nem hashajtó hatású, ezért bátran használhatod napi rendszerességgel.


Hogyan használd?

Egy csészébe 1 db filtert leöntesz forró vízzel, 20 percig állni hagyod, majd 2 liter vízzel hígítva már fogyaszthatod is.
LCVitamin cseppek 30 ml


A végbélnyílást is körülvevő szövetek erősítését magas C vitamin bevitellel tudod biztosítani. Ez a prémium minőségű C vitamin kivonat kizárólag növényekből lett kinyerve, így a tablettához képest a hasznosulása közel tízszeres. Ráadásként az immunrendszeredet is támogatja, ami lássuk be, mindig jól jön.


Hogyan használd?

Egy pohár vízben, vagy kedvenc (cukor mentes) gyümölcslevedbe 8 cseppentést tegyél. Napi egyszer elegendő a fogyasztása.Flownorm kapszula 90 db


A végbélnyílás vékony nyálkahártyája alatti érhálózat könnyen sérülhet, ez többek között aranyér illetve végbélrepedés kialakulásához is vezethet. Magas antioxidáns tartalmú kiegészítők segítségével ezek a folyamatok vissza fordíthatók. A Flownorm kapszulában lévő gránátalma és szőlőmag kivonat hatékonyan biztosítja számodra a megfelelő napi antioxidáns bevitelt.


Hogyan használd?

Napi 3x1 kapszulát a Biyovis Tea keverékkel fogyassz el.

Fontos tudnod, hogy ezeket a készítményeket Magyarországon gyártják, így a klinikai tesztek mellett, OÉTI engedéllyel is rendelkeznek.

Milyen extra segítséget kapsz még ahhoz,

hogy a kezelésed sikere 100% legyen?

extra segítség#2 extra segítség#1

Ezzel az egymásra épülő, egyszerűen megvalósítható programmal

az alapoktól építheted fel az otthoni kezelést,

így végül a kiújulást is megakadályozhatod.

DÍJMENTES BioCenter

VIP Támogatói rendszer*

Bevált gyógyító

receptek VIDEÓVAL*


*A program sikerének nem feltétele, azonban igen hasznos lehet,

ha betartasz néhány alapszabályt (amit a leírásban javaslok majd)

Csomók

kezelése

Optimális

széklet

Szövetek

erősítése

Erek

karban-

tartása

Csak néhány a BioCenter Portálon elérhető Vásárlói véleményekből

*egy személyre szabott Tanácsadás díja 8.500 Ft/30 perc,

Neked viszont a megrendelésedet követően INGYENES


Itt az ideje, hogy végre rendet rakjunk a TE fejedben is

Csomók kezelése

az aranyér gyakorlatilag egy vérrög, amit az elérhető legmagasabb, klinikailag is ellenőrzött hatóanyag tartalmú készítménnyel kell kezelni

Gyakori kérdések a megrendelésről és szállításról


Az Aktív Regeneráló csomagot 1 munkanap alatt juttatja el a GLS futárszolgálat az általad megadott címre.A Regeneráló Csomagod egy teljesen szabványos karton dobozban érkezik Hozzád, mindenféle külső felirat nélkül. A feladó a Biyovis Hungary Kft. lesz, ebből pedig messzemenő következtetéseket nem lehet levonni, a csomag tartalmát illetően legalábbis semmiképpen sem.Természetesen Neked is biztosítjuk a 14 napos elállási (ha bármiért meggondolod magad), és a korlátlan 100% pénz visszafizetési garanciánkat (ha úgy gondolod hogy nem felel meg az elvárásaidnak ez a teljes, bevált program).
Az Aktív Regeneráló csomagodat készpénzben, az átvételkor a futárnak tudod kifizetni.
Bankkártyás fizetésre, átutalásra jelenleg nincs lehetőség. Amennyiben mindenképpen ilyen jellegű fizetést szeretnél alkalmazni, lépj kapcsolatba Ügyfél szolgálatunkkal.


Gyakori kérdések a BioCenter Aktív Regeneráló csomag használatáról


Alkalmazástól függően 1-3 havi otthoni kezelést tudsz elvégezni ezzel a csomaggal.
A magyarországi piacon elérhető otthoni aranyér kezelések közül, az Aktív Regeneráló program kiemelkedően hatékony. Vannak olyan tapasztalatok, ahol már néhány nap alatt jelentős javulást értek el (vérzés, gyulladás megszűnése). Ugyanakkor mindenkinél más és más idő intervallumra van szükség a kívánt eredmény eléréséhez, ezért nehéz általánosítani. Pontosan ezért van a 100% pénz visszafizetési garanciánk, hiszen így kockázat nélkül kezdheted el az otthoni kezelést, miközben az elérhető leghatékonyabb készítményeket használod.
Igen. Mind a négy készítmény engedélyezett, természetes hatóanyagokból áll, egészségre ártalmas anyagokat nem tartalmaznak. Az Aktív Balzsamot például szívesen használják szülés utáni gát-seb kezelésére is. A Flownorm kapszula (elsősorban a rezveratrol hatóanyaga) csak a vérlemezkék kórosan fokozott összetapadási hajlamát gátolja, így a vérzékenységi hajlamot nem fokozza. Általános szabály azonban, hogy a szülés előtt ne alkalmazz olyan gyógyszert/étrend-kiegészítőt, ami a vérképzésre van hatással.Ez a csomag Bio certifikációval és OÉTI engedéllyel is rendelkező prémium készítményekből áll. Ezek egyik legfőbb jellemzője, hogy káros adalékoktól mentes összetétellel rendelkeznek.Herba Gold Aktív Balzsam


Fő hatóanyagok:

Öko termesztésből származó, flavonoidra standardizált Ginkgo Biloba kivonat, Körömvirág olajos kivonat, A- és E-vitamin, Béta-karotin, B5-vitamin, B10-vitamin (PABA), Méz, Glicerin, Ligetszépe olaj, Kukoricacsíra olaj, Gyógyászati lenolaj és tökmagolaj


Összetevők (INCI):

Aqua, Ginkgo Biloba Leaf Extract*, Calendula Officinalis Flower Oil*, Mel, Glycerin**, Cetyl Alcohol**, Glyceryl Stearate & Steareth-25 & Ceteth-20 & Stearyl Alcohol, Oenothera

Biennis Seed Oil**, Zea Mays Germ Oil**, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Linum Usitatissimum Seed Oil**, Retinyl Palmitate, PABA, Beta-Carotene, Triethanolamine, Acrylates / C 10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer***, Phenoxyethanol & MEPB Parabens***


*organikus


**növényi eredetű- ECO-CERT engedéllyel rendelkező anyag, Bio és Öko készítményekben egyaránt engedélyezett a felhasználása.


*** 1 grammban 0,01%-nál kisebb, az egészségügyi határérték által engedélyezett szintnél alacsonyabb mennyiségben tartalmazza. Ezek az anyagok a készítmény hatékonyságáért (sinergens hatás) és eltarthatóságáért felelősek, a használat során figyelembe vett mennyiség esetén egészségkárosító hatásuk nincs.


Biyovis Teakeverék


Összetevők:

Zöld tea, csalán, csipkebogyó, citromfű, borsmenta levél, festőmályva virág, kínai gyógynövények: perilla levél, lótuszlevél, bambuszlevél


LCVitamin cseppek


Összetevők:

Víz, nátrium-L-aszkorbát, csipkebogyó (Cynosbeti fructus) kivonat (drog: extrakt arány 10:0,094), feketeáfonya (Vaccinium myrtillus) kivonat (10:0,098)


Flownorm kapszula


Összetevők:

Szőlőmag-, gránátalma-kivonat, C-vitamin, E-vitamin, zselatin, L-aszkorbinsav, mikrokristályos cellulóz, dl-alfa tokoferil-acetát, magnézium-sztearát.
Általánosan bevált a napi 3 használat, de ettől eltérően is alkalmazhatod. Ez mindenkinél egyéni igények szerint alakítható.
Határozottan igen! A csomagban lévő készítmények táplálék-kiegészítők, ezért a cukorbetegség tüneteit/gyógyszerek hatását nem befolyásolják. Ugyanakkor érdekesség, hogy nagy számú tapasztalat alapján a Biyovis Teakeverék jótékony hatást gyakorol a hasnyálmirigy működésére, (és az ízületi fájdalmakra).
Használat előtt mindenképpen kérd ki kezelőorvosod véleményét. Egyéb esetben saját felelősségre alkalmazhatod a Regeneráló csomagot.
Mivel a Flownorm kapszula (elsősorban a rezveratrol hatóanyaga) csak a vérlemezkék kórosan fokozott összetapadási hajlamát gátolja, így a vérzékenységi hajlamot nem fokozza, így vérhígító gyógyszerekkel együtt szedhető. Kivételesen lehetnek fokozottan érzékeny egyének, de ilyenkor szakorvoshoz kell fordulni, mert különböző betegségek (pl. rák) hajlamosíthat vérzékenységre. A Syncumar-típúsú gyógyszert szedőknek arra kell vigyáznia, hogy K-vitamin tartalmú gyógyszert ne szedjenek, mert ez a gyógyszer hatékonyságát gátolja.

 A program működésének nem feltétele, azonban igen hasznos lehet, ha betartasz néhány alapszabályt (amit a későbbiekben javaslunk majd)
Igen. A mellet, hogy az Aktív Balzsam klinikailag is tesztelt prémium készítmény, nem tartalmaz olyan összetevőt, ami a vérkeringésbe kerülve gyulladást okozhatna.
Ez a komplex 4 lépéses program gyermekeknek nem ajánlott. Ilyen esetben kérd díjmentes diéta felülvizsgálatunkat, mert a gyermek rendszeres megtervezett étrendjével jelentős változásokat érhetünk el.
Igen, mert az antibiotikum hatását nem befolyásolják a készítmények.
Szív és érrendszeri betegség esetén, kérd ki kezelőorvosod véleményét. Egyéb esetben saját felelősségre alkalmazhatod a Regeneráló csomagot.
Igen, használható. Nincs életkorhoz kötve a használat (kivéve gyermekeknél, ahogyan fentebb is olvashattad).

Maradt még kérdésed amire nem találtál itt választ? Írj bátran az info@biobalzsam.hu címre. Mindent megteszünk, hogy a lehető leghamarabb választ adjunk Neked.

“Nálam az aranyér már az életem része volt, mert kisfiam születése óta nem tudtam megszabadulni tőle. Azt gondoltam hogy ez normális, mert mindenhol ezt olvasni a fórumokon is. Szintén az interneten találtam rá erre a csomagra, és őszintén örülök hogy így döntöttem!! A balzsamot használva a csomók valóban elkezdtek visszahúzódni és a tea is valami fantasztikus hatású volt! Megszűnt a székrekedésem de nem volt igazán komoly gondom vele. A kapszula hatását is éreztem a labor vizsgálatnál is javuló értékeket láttunk. Szívből ajánlom mindenkinek aki annyit küzdött már ezzel a problémával mint én!”


 - Zsanett -

Referencia szám: BC/2017/01/10

“Eléggé szkeptikus voltam,sok "csodaszert" kipróbáltam már. Mégis megrendeltem a balzsamot, mert a hozzászólások, fórumok alapján jónak tűnt. Ezért is írom meg a véleményemet. Nekem kb. 3 éve folyamatos, mindennapi problémát okozott az aranyér és a repedések. Borzasztóan viszketett, már minden gyógyszertárban kapható krémet kipróbáltam. Ez a krém egyszerűen hihetetlen. Az első héten nem éreztem változást, csakhogy még jobban ég, viszket a problémás terület, mint eddig, de kitartottam. A második héttől folyamatosan javult az állapotom, az első hónap végére pedig megszűnt minden tünetem! Most már csak erre esküszöm. Örülök, hogy megrendeltem.”


- B. Eleonóra -

Referencia szám: BC/2012/10/22

Attilát régebbről ismerem, segített egy meglehetősen komoly egészségügyi problémámat megoldani (ezúton is hálás köszönet érte) :) Amikor én is szembesültem az aranyérrel, először pánikba estem, de már másnap kértem a "biocenter"-től javaslatot a megoldásra. A regeneráló csomag használatát követően 1 hét múlva már teljesen tünet-mentes voltam :) Az aktiv balzsamot már régebbről ismertem így nem okozott gondot hogy felhasználjuk a családban azt ami a kezelésem után megmaradt. Nekem a teakeverék picit íztelen volt (én nem ízesítettem semmivel), de a reggeli dolgot valóban megkönnyíti. Ismételten hálás köszönetem a biocenternek!


-Andrea -

Referencia szám: BC/2014/07/18

Ez a csomag valami hihetetlen! Végbélrepedésből és aranyérből egyaránt kijutott nekem és én bizony nem akartam életmódot változtatni...Nekem egy ismerősöm ajánlotta ezt a csomagot ezért is volt bizalmam a kipróbálásban. Ez a balzsam krém elképesztő hatású, tényleg napok alatt segített a vérzést megállítani. A teát nem mindig ittam-idő híjján- de amikor gondom volt akkor már muszáj volt, és láss csodát, segített! Köszönöm a személyes tanácsadást is nekem nagyon sok dologra felnyitotta a szememet. Mégegyszer köszönöm!


-Zoli -

Referencia szám: BC/2017/02/11

Elégedett vagyok a termékkel ha bár már szerencsére ritkán alkalmazom! Aranyeres probléma miatt rendeltem meg ami a szüléstől keletkezett,nem nagyon hittem benne hogy segíteni fog rajtam de annyira el voltam keseredve végül megrendeltem. Úgy gondoltam nincs mit veszíteni, és remek nagyon jó ez a balzsam-krém! Mindenkinek ajánlani tudom! Azonnal lehetett érezni a hűsítő hatását és két napra rá ahogy meg kaptam a terméket már vissza is húzódott az aranyerem és egy hét múlva mint ha sosem lett volna! Azóta heti egyszer-kétszer be kenem a biztonság kedvéért és semmi bajom azóta! :)


- G. Anita -

Referencia szám: BC/2012/09/16

A BioCenter Aktív Regeneráló csomag már önmagában egy bomba biztos eszköz a kezedben, ha tényleg tenni akarsz az aranyér ellen. Most azonban olyan bónuszokat is adok mellé, amivel nem csak gyorsabb eredményre számíthatsz, hanem meg teheted az első lépést

egy átgondoltabb, megreformált élet felé.


Ami még ennél is jobb, hogy ezeket az információkat

megoszthatod akár a Családod tagjaival is, akik szintén

élvezhetik ezeket az extra előnyöket.

IGEN!

Elérkezett az idő,

hogy újra megtapasztald

milyen érzés amikor...

...fürdés közben már nem tudod kitapintani az aranyeres csomót, mert egyszerűen nincs ott


...székelés után nem dobog a torkodban a szíved, mert már tudod hogy nem lesz véres a WC papír


...nem kell minden másodpercben az aranyérre gondolnod, mert felszabadultan, fájdalommentesen éled meg a mindennapokat, éppúgy mint az aranyér előtt

u.i.: Fontos megértened, ha most megrendeled a BioCenter Aktív Regeneráló csomagot, akár 2-3 napon belül érezni fogod az enyhülést, amit ezek a prémium készítmények, és a receptek képesek nyújtani Neked. Ahogyan pedig napról-napra haladsz a kezeléssel, úgy tér vissza fokozatosan az életkedved, és végre elfelejtheted azt a sok gyötrelmet,

amin eddig végig kellett menned.

nem várok tovább, választok csomagot! vissza a választható csomagokhoz

Prevent

Aktív Regeneráló Program

Opticon

Aktív Regeneráló Program

VIP EXTRA

Aktív Regeneráló Program


Alapfokú védelem és megelőzés arra az esetre, ha az életmódod, diétád, és a megfelelő vitamin és antioxidáns beviteled is megoldott


Az alábbi tünetek esetén ajánlott:


+

Bevált gyógyító

receptek VIDEÓVAL

és minta étrenddel


Széles körben bevált kombinált védelem, ha a vitamin és antioxidáns beviteled már biztosított, de székelési problémákra még megoldást keresel


Az alábbi tünetek esetén ajánlott:


+

Bevált gyógyító

receptek VIDEÓVAL

és minta étrenddelTeljes körű, átfogó regeneráló program előre haladott aranyér esetén. Biztosítja számodra

az optimális emésztést/székletet, valamint a napi szükséges szerves

C vitamin és antioxidáns bevitelt.

Most kiemelt és személyre szabott

VIP támogatással.


Az alábbi tünetek esetén ajánlott:Extra segítség:

DÍJMENTES BioCenter

VIP Támogatói rendszer


+

Bevált gyógyító

receptek VIDEÓVAL

és minta étrenddel

12.610 Ft

4.510 Ft

+ 1.400 Ft szállítás

16.730 Ft

8.630 Ft

+ INGYENES

1 napos szállítás

38.500 Ft

22.300 Ft

+ INGYENES

1 napos szállítás

érdekel! érdekel! ezt kérem!